Indigopaints is een schildersbedrijf dat steeds streeft naar hoogwaardige afwerking en kwaliteit!

Ligging:

Het bedrijf is gelegen te Idegem in de directe nabijheid van Ninove, Geraardsbergen, Zottegem en Aalst. Wij voeren schilder- en renovatiewerken uit in zowel Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Aarzel dus niet ons te contacteren voor uw renovatie- of nieuwbouwprojecten.

Onze specialiteiten zijn onder andere:

• Schilder- en decoratiewerken zowel binnen als buiten
• Deco- en stuctechnieken voor speciale effecten
• Plaatsen van muur- en vloerbekleding
• Professionele renovatiewerken
• Plaatsen van raamdecoratie

111671

Algemene schilderwerken: tot in de puntjes áf

Smeekt de muur van uw hal om een opfrisbeurt? Of kan uw gevel dringend een likje verf gebruiken? Daarvoor vertrouwt u alleen een echte professional. Indigo Paints is precies het schilderteam dat u zoekt. Nemen wij uw huis of bedrijf onder handen? Dan lijkt het weggeplukt uit een magazine. Met oog voor detail werken wij  iedere opdracht tot in de hoekjes af.

Binnenschilder – en behangwerken: muren waar u blijft naar gluren

Uw woonkamer in een nieuw jasje? Of uw gasten in een schitterende hal ontvangen? Indigo Paints maakt het mogelijk. U rekent op onze vlekkeloze afwerking en stipte oplevering. Voor uw muren gebruiken wij alleen verf en behang van de beste kwaliteit, zoals Boss Paints, Libert Paints en Arte Patent.

Buitenschilderwerken: uw gevel, het lichtpunt van de straat

Laat ons uw buitenmuren onder handen nemen en uw huis doet gegarandeerd hoofden draaien. Wij verzekeren uw muren van een egale verflaag, bestand tegen weer en wind. Zo zit u jaren goed. Bovendien krijgt u onze offerte altijd gratis en vrijblijvend.

111812

Totaalpakket
Ook voor uw vloerbekleding (parket, laminaat, ...) en ramen doet u een beroep op ons.

Raamdecoratie die perfect in uw inrichting past, en zonder haperen functioneert? Gordijnen, stores, japanse wanden, rolgordijnen, jaloezieën. Elektrisch of manueel. Verduisterend of zonwerend. Op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw noden en persoonlijke voorkeur. Daarvoor werken wij met de topmerken Inside, Toppoint, Diaz en Luxaflex. 

Laat ook úw huis stralen. Contacteer snel Indigo Paints.

Het IndigoPaints-team kent de knepen van het vak en tovert uw kamer om tot een kunstwerk.